Iordănescu a spart aseară zeci de mașini, ca să le pupe icoanele de la retrovizoare

Imediat după fluierul de final al partidei de aseară dintre România și Elveția, Anghel Iordănescu l-a luat de mână pe fiul său, selecționerul Edi Iordănescu, și l-a pus să facă turul iconițelor din jurul Național Arena. „Nu mulțumi suporterilor, că nu ei ți-au câștigat grupa de calificare, ci icoanele. Lor trebuie să le mulțumești”, a decretat generalul.

După ce-au pupat cele 38 de icoane pe care Anghel Iordănescu le avea prin buzunare, au trecut la cele 174 din vestiarul Naționalei. Nu le-a ajuns însă, așa că au explorat mai departe. În cele din urmă, Iordănescu senior a avut o revelație. „Mașinile parcate în jurul arenei au iconițe la retrovizoare. Hai să le pupăm și pe alea!”. Edi Iordănescu a început să aplaude de bucurie, apoi s-au pus pe treabă.

Cu o rangă, despre care unii spun c-ar fi sfințită, cei doi au spart zeci de mașini din jurul stadionului și le-au pupat cu poftă. Șoferii mașinilor sparte de cei doi s-au plâns că și le-au găsit pline de bale. După ce-au terminat cu mașinile, cei doi Iordănescu s-au îndreptat spre vila lui Gigi Becali, „că sigur el are multe icoane la palat”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
22 noiembrie 2023 11:25
Citește mai mult despre: icoane Iordanescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult