Iordănescu acuză! Meciul cu Armenia e la București, dar moaștele sunt la Iași

Selecționata României are un meci dificil cu Armenia pentru o șansă de a ocupa locul patru sau cinci în grupă și criticile la adresa FRF curg neîncetat. Fostul selecționer, Anghel Iordănescu, spune că federația nu a pregătit suficient meciul din punct de vedere spiritual.

„Partida se va desfășura la București unde nu sunt, în acest moment, moaște active. Singurele moaște scoase la iveală sunt cele din Iași și nu s-a încercat deloc o combinație în acest sens. Se putea juca meciul acolo sau puteau fi aduse la București, pentru că orașul este în afară de orice pericol oricât s-ar înghesui lumea. Și terminați cu glumele cu eu, pupătorul de icoane, așa cum au fost ele, măcar echipa cu mine juca fotbal, nu știu ce e bambiliciul ăsta pe care-l face acum”, a atenționat Anghel Iordănescu.

România trebuie să învingă Armenia, apoi să facă un meci bun cu Lichtenstein dacă vrea să ajungă în acea etapă a competiției în care va purta serioase meciuri de baraj cu echipe puternice cum ar fi cea a Adorei, San Marino-ului, Osetiei de Sud. Dacă învinge toate aceste superputeri ale fotbalului va juca un decisiv cu selecționata Tuvalu pentru accesul la cupa mondială, europeană sau în ce competiție mai pretinde că participă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
11 octombrie 2021 15:10
Citește mai mult despre: icoane Iordanescu moaste Nationala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult