Islandezii de la Stjarnan şochează din nou: au simulat bucuria marcării unui gol

Islandezii de la Stjarnan, ăia care de vreo două săptămâni apar pe toate site-urile din cauza modului cum celebrează goluri, au reuşit în sfârşit să pună în scenă o celebrare într-adevăr uimitoare. După ce au simulat mersul cu barca, mersul la toaletă, o partidă de pescuit sau o naştere, de data aceasta chiar s-au autodepăşit.

Astfel, după marcarea unui gol împotriva unora mult mai anonimi decât ei, jucătorii islandezi au simulat bucuria marcării unui gol. Scenariul a fost realizat impecabil de fotbaliştii-actori: marcatorul golului a alergat spre colţul terenului, unde a efectuat o piruetă în aer, cu braţul drept ridicat, în timp ce colegii lui îl urmau îndeaproape. După ce s-a urcat pe gard pentru a sărbători golul împreună cu suporterii, marcatorul s-a întorc între coechipierii săi, care s-au urcat pe el pentru a-l felicita. Spre uimirea asistenţei, el chiar şi-a scos tricoul la un moment dat, dar arbitrul, o persoană fără simţ artistic, i-a arătat cartonaşul galben.

Cel mai probabil, aceasta este ultima metodă inedită de a celebra un gol, islandezii fiind perfect conştienţi că nu vor putea niciodată depăşi nivelul unei celebrări care simulează marcarea unui gol.

 

Islandezii de la Stjarnan pe vremea când nu aveau prea multă imaginaţie şi simulau o partidă de pescuit după marcarea unui gol:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
31 august 2010 12:23

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult