Iuliu Mureşan: „CFR Cluj nu va da valize la alte echipe. Noi dăm direct la arbitri”

Chiar dacă Gigi Becali a fost achitat în cazul „Valiza”, preşedintele CFR Cluj spune că echipa sa nu va apela niciodată la astfel de practici. „Chiar dacă premierea altor echipe nu se pedepseşte de către justiţie, pe noi nu ne interesează abordarea asta. Am vorbit cu patronul, Arpad Paszkany, şi am decis, de comun acord, să nu recompensăm adversarii contracandidatelor noastre”, a declarat preşedintele CFR Cluj.

Două sunt motivele pentru care CFR Cluj nu va prelua modelul Gigi Becali. „În primul rând, metoda nu este eficientă. Degeaba dai bani Chiajnei ca s-o bată pe Steaua, asta nu-ţi garantează nimic. Practic, te amăgeşti singur, rămâi cu banii nedaţi. Şi, al doilea motiv, te costă mult mai mult să plăteşti 11 jucători, eventual şi antrenorul, decât să plăteşti 3 arbitri. Mai bine dăm direct la arbitri, decât să dăm la alte echipe”, a explicat Mureşan.

Astfel, consideră şefii CFR-ului, echipa va fi mult mai câştigată: „Cu acceaşi bani, poţi plăti arbitrii de la 4 meciuri sau o întreagă echipă pentru un meci. E la mintea cocoşului că banii daţi la arbitri aduc mai multe puncte echipei. E o alegere logică, să dăm la arbitri şi nu să recompensăm alte echipe”, a detaliat preşedintele ceferist.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
17 aprilie 2012 18:53
Citește mai mult despre: CFR Cluj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult