Tot răul spre bine! Un bărbat a rămas fără casă în urma patimii pentru pariuri sportive, dar s-a ales cu ceva ce nu credea că va mai gusta vreodată: libertatea. Asta după ce nevasta a luat decizia de a-l părăsi, deranjată de cât de dependent a ajuns de pariuri sportive.

barbat_extrem_de_fericit.jpg ”Am auzit și eu vorba aia, că un necaz nu vine niciodată singur, și e valabilă și la mine, doar că la mine necazul n-a venit cu un alt necaz, ci c-o mare bucurie: m-a părăsit nevasta”, exultă pariorul. ”Aia e, n-am unde dormi, dar nici n-are cine mă cicăli. Și acum chiar e indicat să stau la bere cu băieții cât mai mult, că n-am nici unde mă întoarce, nici nu mă bate nimeni la cap să plec odată.”

Bărbatul spune că, dacă are ceva să-și reproșeze, este faptul că nu și-a pierdut casa la pariuri mai devreme. ”Dacă știam că e așa ușor să-mi recâștig libertatea, pariam pe Dinamo că ajunge în Liga Campionilor și-mi pierdeam casa de mult. Dar nu m-a dus capul s-o fac”, oftează pariorul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Thursday, 01.11.2018 17:11 Sport

National Cinematografic