Jandarm de la U–Steaua: „Am dat cu gaze în copilul de 7 ani pentru că are mai multă şcoală ca mine”

Jandarmul de specie necunoscută care a dat cu spray lacrimogen în faţa unui copil de 7 ani, în timpul partidei dintre U Cluj şi Steaua, spune că nu regretă gestul făcut. Chestia în uniformă are chiar şi o explicaţie pentru abuzul comis: „La 7 ani are deja mai multă şcoală ca mine, or eu urăsc intelectualii.”

Jandarmul, că altfel nu putem să-i spunem, a explicat şi de ce a intervenit cu spray-ul abia în minutul 20, şi nu la începutul partidei, când l-a văzut prima dată pe băieţel. „De 20 de minute am avut nevoie, eu şi colegii mei, să facem scăderea 7-6. Când ne-a dat rezultat 1, am realizat că băieţelul e în clasa I şi, deci, are IQ-ul mai mare ca toţi jandarmii din România la un loc.”

De asemenea, jandarmul s-a arătat deranjat de scandarea suporterilor „Asasini, gabori asasini!”. „Că sunt gabor ştiu şi eu, chiar şi mama îmi zice aşa”, a povestit acesta. „Dar asasin nu sunt. Şi nu spun asta doar pentru că nu ştiu ce înseamnă cuvântul «asasin». Am întrebat pe cineva care nu-i jandarm şi mi-a spus că nu-s asasin, ci doar prost.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
26 februarie 2013 17:06

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult