Jilava, loc sfânt! A treia zi de pelerinaj la pantalonii făcători de euro ai lui Gigi Becali

După ce zilele trecute latifundiarul a găsit în buzunarul unor pantaloni 1.000 de euro, sute de credincioşi în puterile tămăduitoare ale ochiului dracului au luat cu asalt celula lui Becali. Acesta încă susţine că nu e vorba de minune, ci de premiere, întrucât banii, dacă tot au apărut, urmau să ajungă la câţiva gardieni în cazul în care aceştia ar fi reuşit să mai amâne intrarea la duşuri a băieţilor ălora de doi metri şi zece, măcar până termina Gigi.

Totuşi, credincioşii sunt convinşi că apariţia banilor e un semn sfânt, aşa că au format cozi interminabile în faţa celulei unde s-a produs minunea. Oamenii aşteaptă ore în şir să atingă şi, cei mai norocoşi, chiar să pupe cu pioşenie pantalonii izvorâtori de bancnote. Credincioşii ating interiorul buzunarelor cu monezi sau bonuri de masă proprii, în speranţa că se vor transforma în hârtii de la 50 de euro în sus. Ba unii dintre ei cred cu tărie că dacă sărută urmele de frână de pe pantaloni vor fi răsplătiţi ca la CARITAS, cu de 8 ori suma pe care o au asupra lor.

Reprezentanţii Patriarhiei confirmă că miracolul e cât se poate de autentic. Aceştia spun că în ultimii ani au avut loc numeroase astfel de materializări, bancnote de valori mari făcându-şi apariţia în varii zone, de la buzunarele sutanelor, la dedesubtul patrafirelor sau chiar la baza bărbilor colilii, pentru noroc şi spor.

Autor: Harald (aka Apatrid)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
8 august 2013 11:17

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult