John Terry, încântat de românce: „Fotbaliştii Stelei au soţii foarte frumoase şi bune la pat”

Sosit ieri la Bucureşti, căpitanul lui Chelsea, John Terry, a avut parte de o primă noapte în Capitală plină de evenimente, după cum a recunoscut pe contul său de Twitter. Terry a lăudat frumuseţea soţiilor fotbaliştilor de la Steaua, despre care a spus că sunt şi foarte bune la pat.

„Nu m-ar deranja să am colegi la Chelsea câţiva dintre fotbaliştii Stelei. Soţiile lor merită să ajungă la Londra”, a adăugat Terry pentru o publicaţie britanică. „Şi, din câte mi-au spus, majoritatea dintre ele ar fi fericite ca soţii lor să ajungă la Londra. O să vorbesc cu antrenorul, să vedem dacă se poate face în privinţa asta.”

Căpitanul lui Chelsea a avut însă unele probleme cu Ana Maria Prodan. Sătul de insistenţele Prodancei, care i-a spus că e dispusă să facă sex cu el în schimbul unui trening original cu Chelsea, John Terry a răbufnit pe Twitter: „Nu mă mai suna! Nu sunt interesat să fac sex cu persoane care se vând atât de ieftin! Plus că până şi Meme Stoica e o femeie mai frumoasă ca tine.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
7 martie 2013 17:03

Alte articole

Vezi mai mult