Josep Guardiola, antrenorul Barcelonei: „Messi îl va întrece pe Cristi Tănase!”

După ce Gigi Becali a declarat duminică că Răduţ va ajunge un fotbalist mai mare decât Xavi, Josep Guardiola, antrenorul Barcelonei, a organizat o conferinţă de presă în care a afirmat, nici mai mult, nici mai puţin, că Messi va ajunge un fotbalist mai mare decât Cristi Tănase.

Afirmaţia antrenorului blau-grana a fost întâmpinată cu zâmbete ironice de presa din Spania şi a stârnit efectiv râsete în presa din România. „Pep, nu mai visa cu ochii deschişi!”, „Antrenorul Barcelonei şi-a pierdut simţul realităţii” sau „Messi, Tănase e prea sus pentru tine” sunt doar câteva din titlurile apărute azi în presa sportiva de la noi.

Nici şefii fotbalului românesc n-au rămas indiferenţi la declaraţia lui Guardiola. Acesta a fost luat peste picior de către Mitică Dragomir: „Gigi ştie ce vorbeşte, Răduţ va fi peste Xavi. Nu e nimic anormal în declaraţia asta. Dar să vii şi să spui că Messi va ajunge un fotbalist mai mare decât Cristi Tănase, asta deja e exagerare. Cum, dom’le, să zici aşa ceva? Messi să demonstreze ceva înainte să se creadă noul Cristi Tănase. Când Messi va face măcar jumătate din câte a făcut Tănase în fotbal, atunci să vorbească Guardiola. Spaniolul e probabil invidios pentru că bugetul nu-i permite jucători de talia lui Tănase”, a declarat Mitică de la Ligă.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
27 iulie 2010 13:45
Citește mai mult despre: Barcelona Cristi Tanase gigi becali Steaua

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult