Jucătorii de la CFR Cluj au plecat în teambuilding cu arbitrii din Liga I

CFR Cluj pare cea mai pregătită echipă pentru startul returului Ligii I! Jucătorii şi staff-ul tehnic au efectuat un teambuilding de o săptămnă împreună cu toţi arbitrii din Liga I, ca să se cunoască mai bine şi ca să înveţe să lucreze în echipă.

„Ca să avem succes la finalul sezonului nu ne ajung relaţiile de joc dintre fotbalişti. Dacă nu se dezvoltă relaţiile cu arbitrii, muncim degeaba. Nu vreau ca jucătorii noştri să protesteze ca să obţină un penalty, de exemplu, ei trebuie să se înţeleagă din priviri cu arbitrul. Or, asta se poate întâmpla doar dacă arbitrul şi jucătorul lucrează în echipă”, a explicat rostul teambuildingului patronul ceferist Arpad Paszkany.

Pe parcursul celor 4 zile de teambuilding, ceferiştii şi arbitrii au făcut plimbări împreună, au schimbat impresii despre fotbal, au glumit între ei, dar s-au şi distrat, legând astfel prietenii care le vor fi foarte utile în returul Ligii I. „Teambuildingul a fost unul extrem de reuşit. Acum pot spune fără să exagerez că suntem pregătiţi să câştigăm un nou titlu de campioni”, a declarat preşedintele Iuliu Mureşan.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
2 martie 2012 13:46
Citește mai mult despre: CFR Cluj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult