Jucătorii de la Rapid şi-au revenit financiar: „Am făcut bani frumoşi cu lopata, 50 lei maşina!”

Eternele probleme financiare ale jucătorilor sărmani de la Rapid par să se apropie de un final fericit. Aceştia au profitat de ninsoare şi au ieşit cu lopeţile să facă bani.

„50 de lei maşina, 10 lei trotuar de casă, 30 de lei trotuar de bloc. Am făcut mai mulţi bani decât a băut Chiricheş în toată viaţa lui”, spun jucătorii.

Jucătorii şi-au împărţit cartierele de lângă Podul Grant în 11 zone, unde fiecare avea exclusivitate la deszăpezire, însă s-au sunat unii pe alţii atunci când dădeau peste câte un SUV, la care plata era chiar mai babană, „dacă şoferul era fair-play”, spun aceştia.

„Hai, şefu, îţi driblez zăpada asta de pe maşină?”, rosteşte mândru Pancu, care a primit chiar zona de lângă Podul Grant.

„E aproape de casă, oamenii ne mai dau şi ţigări, o doamnă mi-a dat un castron cu ciorbă. E bine”, spune Pancu, numărând fericit teancul de bancnote de 10 lei. Acesta povesteşte că unii şoferi l-au înjurat şi n-au vrut să-i dea bani: „Probabil dinamovişti”, zice Pancu.

„Ne-am organizat şi toată zona Podului Grant a fost a noastră. Am adunat bani într-o zi cât n-am luat noi salarii de doi ani!”, declară Alexandru Ioniţă, jucător la Rapid fericit pentru prima oară că e rapidist.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
30 ianuarie 2014 08:36

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult