Jucătorii lui Ajax, plini de regrete: ”Ne cerem scuze că i-am făcut fericiți pe Gigi și pe Meme”

Jucătorii lui Ajax Amsterdam spun, prin vocea căpitanului lor de echipă, Siem de Jong, că nu regretă atât faptul că au fost eliminați din Europa League, cât faptul că, în urma partidei de joi seara, Gigi Becali și Meme Stoica au fost extraordinar de fericiți și, mai grav, manifestările lor au fost mediatizate intens de toate televiziunile.

”Abia când am văzut imaginile cu Gigi Becali la televizor, comportându-se ca o specie de animal al cărei nume nu vreau să-l rostesc, ca să nu se simtă animalul jignit, am înțeles cât de mult rău a provocat înfrângerea noastră. Iar când l-am văzut și pe Meme Stoica, sincer vă spun că a fost pentru prima dată în cariera mea când mi-a fost rușine de mine, ca fotbalist. Cea mai neagră noapte din cariera mea, cu siguranță”, a povestit căpitanul lăncierilor.

Se pare că oficialii lui Ajax le-au trimis deja celor de la Chelsea câteva casete cu manifestările odioase ale lui Gigi și Meme de la televiziunile românești, pentru a-i avertiza ce riscă să provoace în caz că nu tratează cu atenție meciul cu Steaua din optimile Europa League.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
23 februarie 2013 14:03

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult