Jucătorii lui Becali au voie sex o singură dată pe săptămână, în rest le face el laba

Face totul pentru victorie! Gigi Becali le-a interzi jucătorilor să facă sex mai des de o dată pe săptămână, dar și-a dat seama că implementarea acestei decizii este dificilă. De aceea, ca să se asigure că jucătorii nu fac sex, Becali le va face laba cu mâna lui. ”Îi vreau relaxați, nu tensionați. Știți și voi proverbul. O labă la vremea ei face cât zece femei!”, a declarat Gigi Becali.

Pentru ca laba să nu fie păcat, Becali face încontinuu cruci cu mâna cealaltă și rostește Tatăl Nostru cu voce tare. Becali își va da jos căciula cu cruciuliță ca să nu i-o păteze jucătorii. Ca să nu fie discuții că unii jucători sunt favorizați de patron, Becali le va face laba în ordine alfabetică. Jucătorii au fost deja instruiți de Luțu să spună ”Amin” după ce au avut orgasm, și să se șteargă singuri, pentru că nea Gigi nu trebuie să piardă timpul cu așa ceva.

Patronul FCSB spune că inițial trebuia ca femeile jucătorilor să vină la vestiar să facă laba jucătorilor, dar a descoperit că unele le făceau și altora, nu doar la bărbatul lor. ”Era pericol mare de curvăsăreală. Am pus punct, în vestiar intrăm doar eu și jucătorii. Ca să le fie mai ușor, le spun băieților să se gândească la ceva sexy, iar Luțu le șoptește chestii murdare la ureche”, declară Becali.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
5 decembrie 2023 11:22
Citește mai mult despre: Becali laba

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult