L-am găsit pe noul Mutu! Are 10 ani şi deja bea de stinge

Un vasluian de doar 10 ani are toate şansele să-i calce pe urme lui Adi Mutu. La vârsta la care alţi copii colecţionează maşinuţe şi abia îl descoperă pe Justin Bieber, vasluianul de 10 ani deja bea de stinge. Mai mult, corpul său este plin de tatuaje şi piercinguri, iar în birtul sătesc îi ştiu toţi chelnerii de frică.

„Singura diferenţă dintre el şi Mutu este că încă nu a tras pe nas, dar asta doar pentru că provine dintr-o familie săracă şi nu şi-a permis nici măcar o doză de heroină. Plus că, oricum, nu are nevoie de heroină ca să-şi îmbunătăţească performaneţele sexuale, cum a făcut Mutu. Măcar din punctul ăsta de vedere, el este peste Mutu ca valoare”, l-a lăudat antrenorul care i-a călăuzit primii paşi spre birtul sătesc.

De performanţele tânărului vasluian a auzit inclusiv Adi Mutu, care i-a transmis deja câteva sfaturi prin intermediul presei. „Trebuie să se ţină departe de şcoală şi de mediile intelectuale, acestea îi pot ruina cariera frumoasă care îi stă în faţă. Şi să nu uite un lucru: nu există prea mult când vine vorba de băutură”, l-a sfătuit Briliantul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
10 noiembrie 2012 14:35

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult