Șefii echipei lui Gigi Becali s-au resemnat, în sfârșit, în privința fanilor. Și dacă tot nu vor mai umple stadioane cu suporteri de rezultat la meciurile de acasă, conducătorii FSCB încearcă ca măcar să lase impresia de stadion plin. Astfel, de aici încolo în boxele de pe Național Arena vor fi puse sunete de spart semințe de fiecare dată când FBSC are meci acasă.

steaua_national_arena_tribuna_goale.jpg ”Avem foarte mulți jucători tineri, pentru care atmosfera de pe stadion este extrem de importantă”, a spus Meme Stoica, unul dintre valeții lui Gigi Becali. ”Sunt jucători de moral și efectiv nu se regăsesc dacă nu aud sunet de semințe sparte din tribune, așa că am început să punem sunetul în boxe. S-a văzut și aseară, după ce am dat drumul la spart semințe în boxe, am marcat 2 goluri și am câștigat meciul.”

Meme Stoica spune că ideea i-a venit după ce-a remarcat că, înaintea partidelor, mai mulți jucători ai FSBC-ului ascultau sunete de spart semințe în căști, ca să intre mai bine în meci. Sunetul de semințe sparte a fost înregistrat cu câteva zeci de suporteri, nu însă fără incidente: un sabotor le-a trimis pentru înregistrări semințe decojite, în loc de semințe în coajă, salvarea venind în ultimul moment de la punga de semințe pe care o avea Gigi Becali în limuzină.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 13.03.2017 16:55 Sport

National Cinematografic