La mulţi ani, Majestate! Regele României împlineşte astăzi 48 de ani

Primul rege postdecembrist al ţării noastre împlineşte astăzi 48 de ani din care, aproape 20, şi i-a petrecut în exil, în Spania, Italia sau ca şi căpeteneie de ieniceri la turci. Spre deosebire de predecesorul său în funcţia de rege al României, Regele Gică a plecat din ţară doar cu o cutie de table şi o pereche de adidaşi.

În timp ce penultimul rege s-a afişat în public cu Ion Iliescu, liderul comuniştilor care l-au exilat, Regele Gică a evitat să se asocieze cu Mitică Dragomir, liderul capitaliştilor care l-au convins să ia calea exilului. Regele Gică este apreciat la curţile străine, atât pe malul Bosforului cât şi pe cel al Senei, unde este primit, de fiecare dată, cu respect. Pe de altă parte, actualul rege se aseamănă cu predecesorul său în privinţa utilizării limbii române, amândoi vorbind-o la fel de neinteligibil.

De-a lungul vieţii sale, Regele Gică a avut o slăbiciune pentru ciobani. Este cumnat cu unul supranumit „Baciul” şi l-a cununat pe ciobanul naţional Gigi Becali.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
5 februarie 2013 10:02

Alte articole

Vezi mai mult