Deși în mai multe state afectate de Covid-19 au fost reluate meciurile de fotbal, în România situația este încă în suspans. Asta pentru că FRF nu poate garanta că jucătorii vor respecta distanțarea socială în cadrul desfășurării activității sportive.

pro_tv_meci_fotbal.jpg

„Din păcate nu putem spune, cu certitudine, că există vreun jucător în liga 1 care să poată să dea o pasă precisă mai lungă de doi metri, ceea ce înseamnă că se vor aduna toți în preajma mingii, vor face un pic de bambilici acolo, iar bambiliciul este un factor important de transmitere a virusului, că toți gâfâie și se ating”, a explicat un oficial al federației. 

Totodată, campionatul de fotbal românesc este imposibil de demarat în condițiile în care pentru simularea de fault, cea mai întâlnită tehnică a sportului la noi în țară, trebuie să existe cel puțin 50 de centimetri între cei doi participanți. Fără simulări și fără pase, fotbalul românesc riscă să se desfășoare în condiții sportive, ceea ce ar lăsa fără loc de muncă numeroși cotonogari și cocalari analfabeți.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 18.05.2020 15:23 Sport

National Cinematografic