Lovitură pentru PSG! Neymar va fi indisponibil 2 luni, cât durează să-și numere banii încasați de la clubul francez

Când încă sărbătoresc că au reușit să-l aducă de la Barcelona pe Neymar, francezii de la PSG au primit o veste năpraznică: brazilianul va fi indisponibil în următoarele 2 luni, dacă nu chiar 3, așa că debutul său la clubul francez va avea loc cel mai devreme abia în octombrie.

”Neymar insistă să numere personal toți banii primiți în urma transferului la PSG, așa că nu va fi disponibil în următoarele luni”, a anunțat reprezentatul jucătorului. De asemenea, acesta a precizat și că în fiecare lună Neymar va fi indisponibil cel puțin o săptămână, ca să-și numere salariul lunar.

Debutul brazilianului la PSG s-ar putea însă amâna chiar și cu un an de zile, spun apropiați ai acestuia. ”Neymar este destul de neîndemânatic și e posibil să mai scape câte-un teanc de bani pe picior și să se accidenteze pe o perioadă îndelungată de timp”, spun aceștia. ”PSG ar trebui să se gândească serios să transfere un înlocuitor pentru Neymar, pentru că în sezonul următor nu se vor putea baza pe el în prea multe meciuri.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
4 august 2017 13:19
Citește mai mult despre: bani Barcelona Neymar PSG

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult