Deși așteptau peste 50.000 de suporteri pe National Arena, steliștii vor trebui să se mulțumească doar cu aproximativ 15.000 în partida din această seară împotriva celor de la Manchester City. Asta după ce UEFA a anunțat clubul lui Gigi Becali că are voie să folosească doar 30% din capacitatea stadionului, ca să rămână loc suficient pentru cojile de semințe ale suporterilor.

samantari_national_arena.jpg Astfel întreg inelul inferior al stadionului și tot al doilea sector din inelul superior vor trebui să rămână neocupate. ”Am fost avertizați că suporterii Stelei sunt supranumiți «sămânțarii Europei» și am luat imediat măsurile care se impun. Nu vrem să riscăm ca suporterii să se sufoce sub valul de coji de semințe pe care le vor produce fanii Stelei”, a anunțat un oficial UEFA.

Iar veștile proaste pentru steliști nu se opresc aici. UEFA i-a dat o lovitură și antrenorului echipei lui Gigi Becali, Laurențiu Reghecampf, căruia i-a interzis consumul de semințe pe banca tehnică. Astfel, cel mai probabil, Reghecampf va urmări meciul din tribune, pentru că doar acolo va putea să spargă semințe, așa cum obișnuiește în timpul meciurilor.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Tuesday, 16.08.2016 21:51 Sport

National Cinematografic