LPF a decis ca bătaia dintre Bornescu şi Cadu să se reia din minutul 1

După mai multe ore de dezbateri, Comisia de Disciplină a LPF a luat decizia ca bătaia dintre Mircea Bornescu şi Ricardo Cadu să se reia din minutul 1. “Arbitrul Tudor a greşit grav. În loc să elimine absolut toţi jucătorii care au încercat să oprească bătaia dintre cei doi, el i-a eliminat fix pe bătăuşi. Cu excepţia lui Bornescu şi Cadu, toţi trebuia trimişi la cabine, astfel încât lupta să decurgă în condiţiile prevăzute de regulament”, a explicat şeful comisiei.

Astfel, responsabilii LPF au decis ca lupta să se reia de la scorul 0-0, asta chiar dacă în momentul întreruperii Bornescu se afla într-un uşor avantaj. “Sper ca de data asta să avem o bătaie curată, fără simulări şi fără intervenţii externe. Un astfel de meci nu trebuie decis la masa verde, corect e să câştige jucătorul cel mai bun, care rămâne în picioare la final”, a adăugat oficialul LPF.

Pentru că a întrerupt fără motive temeinice lupta dintre cei doi, arbitrul Alexandru Tudor va fi oprit de la delegări o perioadă, urmând ca la următoarea încleştare dintre Bornescu şi Cadu să fie desemnat un arbitru străin. De asemenea, jucătorii care s-au implicat în bătaia celor doi au primit suspendări între 3 şi 5 etape.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
11 mai 2012 12:54

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult