Lucescu jr.: „După convocarea lui Contra, urmează cea a lui Dorinel Munteanu”

Răzvan Lucescu vrea cu orice preţ 6 puncte din întânirile cu Albania şi Belarus, motiv pentru care vrea să cheme la lot mai mulţi jucători cu experienţă, cu toate că aceştia au renunţat între timp la fotbal. Primul a fost Cosmin Contra, care a redevenit fotbalist la doar o zi după ce a anunţat că se retrage. Din informaţiile nostre, principalul obiectiv al lui Răzvan pâna la meciul de vineri a devenit aducerea lui Dorinel Munteanu.

„Dorinel nu trebuie să lipsească din primul 11. Sper să-l conving să revină la lot”, le-a spus selecţionerul unor apropiaţi. După care a adăugat: „Şi mă gândesc serios să-l chem şi pe Tibor Selymes, mai ales că a jucat atât timp cu Dorinel în banda stângă. Nici Dan Petrescu n-ar fi rău, dar nu cred că ajunge la timp din Rusia. Ilie Dumitrescu iarăşi merită convocat, dar s-a dat lovit, că cică trebuie să subordoneze nu ştiu ce adversari ai Stelei. Ţiganu’ tot ţigan, dacă era patriot venea să ne ajute să-i subordonăm pe albanezi şi pe bieloruşi. Asta e, poate vine Răducioiu, deşi n-am reuşit să mă înţeleg cu el la telefon, ziceai că a uitat limba română. Încet, încet voi construi o Naţională puternică”.

Se pare că selecţionerul a apelat şi la Adrian Păunescu, în speranţa că acesta va reuşi să-l mai convingă încă o dată pe Hagi să se întoarcă la Naţională, dar Regele a refuzat.

Şi, având în vedere forma proastă a lui Lobonţ, care a jucat doar 3 meciuri oficiale într-un an pentru Roma, e foarte posibil ca între buturi să înceapă titular secundul lui Răzvan, Bogdan Stelea, dacă nu chiar selecţionerul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
1 septembrie 2010 15:49

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult