Luis Suarez are adepți în România! Mihai Gâdea l-a mușcat de cur pe Voiculescu

Cine ar fi crezut că Mihai Gâdea este un mare fan al fotbalului? Probabil că nimeni. Moderatorul Sintezei zilei a demonstrat însă că nu ratează cele mai importante momente ale Mondialului din Brazilia. Recent, Gâdea s-a inspirat din gestul lui Luis Suarez și l-a mușcat de cur de patronul său, Dan Voiculescu. 

Într-unul din desele momente petrecute la fundul lui Voiculescu, Mihai Gâdea s-a pierdut cu firea și a mușcat cu poftă din curul idolului său. Deși uluit, Dan Voiculescu a dat dovadă de prezență de spirit și l-a înlocuit imediat pe Gâdea cu Mircea Badea, care întâmplător se încălzea pe margine, nerăbădător să intre în scenă și să-l pupe el în cur pe Voiculescu.

Deși Dan Voiculescu nu a luat încă o decizie oficială, se preconizează că Mihai Gâdea se va alege cu o suspendare record, care îl va ține departe de curul Varanului cel puțin 6 luni. Absența lui va fi compensată cel mai probabil de Mircea Badea, care s-a arătat deja dispus să presteze normă dublă pe perioada suspendării lui Mihai Gâdea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
30 iunie 2014 15:26
Citește mai mult despre: gadea Voiculescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult