Luxemburg joacă cu rezervele în meciul cu România: „Menajăm titularii pentru meciurile importante”

Naţionala Luxemburgului a sosit în România fără cinci dintre vedetele sale – un bucătar, doi funcţionari publici, un bancher şi un poştaş. Antrenorul luxemburghezilor spune că a luat decizia ca cei cinci să fie menajaţi pentru meciurile cu miză din grupă.

„Pentru o Naţională ca a noastră contează mai puţin calificarea. Obiectivul nostru este să obţinem în grupe cel puţin o victorie de prestigiu. Şi, fără să par lipsit de respect pentru Naţionala voastră, o victorie împotriva României nu ne-ar ajuta cu nimic, nu ne-ar aduce absolut nici un prestigiu. Să baţi România e ceva la îndemâna prea multor echipe ca să ne intereseze meciul de mâine”, a declarat Luc Holtz, antrenorul luxemburghezilor.

Chiar şi fără cele cinci vedete, luxemburghezii anunţă că mâine vor juca la victorie. „De când e antrenată de Răzvan Lucescu, România nu a jucat nici măcar un meci la victorie. Voi aţi dus doar meciuri de apărare, niciodată nu v-aţi dus peste adversari. Sunt sigur că nici mâine n-o veţi face. Şi dacă voi nu jucaţi la victorie, cineva trebuie s-o facă: noi”, a explicat Luc Holtz.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
28 martie 2011 15:22

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult