Luxemburghezii, acuzaţi că au luat bani ca să trântească meciul cu România

Scandal fără precedent la Naţionala Luxemburgului înaintea meciului din această seară pe care îl vor disputa împotriva României: mai mulţi jucători sunt bănuiţi că au primit importante sume de bani ca să trântească meciul cu Naţionala noastră.

Printre suspecţi se află un chelner care a fost văzut de mai mulţi martori încasând un bacşiş nesimţit de la un client care vorbea româna. Mai mult, chelnerul a fost ţinut de clientul român mult peste program, tocmai în ideea de a fi extrem de obosit la ora meciului.

Nici mafia pariurilor nu pare străină de suspiciunile care planează asupra jucătorilor luxemburghezi. Sume importante de bani au fost pariate în Asia pe o victorie a României în meciul din această seară, lucru ce pare să confirme că meciul a fost deja aranjat.

Mircea Sandu a negat însă blatul. “Înţeleg că orice victorie a României într-un meci oficial poate părea surprinzătoare, dar să spui că am cumpărat jucătorii luxemburghezi mi se pare exagerat. Jucătorii lor au tot două picioare, nu văd de ce nu am putea să-i batem. Meciul începe de la 0-0, orice este posibil, chiar şi o victorie a României”, a explicat Naşul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
2 septembrie 2011 11:48

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult