După fulminanta victorie cu Malta, FRF e în fața unui uriaș scandal ce-ar putea degenera într-unul diplomatic. Mai exact, maltezii s-au considerat jigniți constatând valoarea așa-zișilor jucători români. „E inadmisibil, nu s-au prezentat nici măcar cu echipa a doua, ci cel mult cu a patra. Contra a băgat în teren rezervele rezervelor de rezerve ale unor jucători refuzați în repetate rânduri de diverse echipe de amatori, inclusiv din țara noastră”, se revoltă presa din La Valetta. 

selectioner_malta_conf_presa.jpg Maltezii nu înțeleg motivul tratamentului jignitor, amenințând că vor reclama România la FIFA pentru lipsă de fair play. „E-adevărat, și nouă ne-au lipsit piese importante – doi instalatori aflați la un stagiu de perfecționare și un chelner în concediu paternal. Dar asta nu-i dădea dreptul lui Contra să ne sfideze cu... chestiile astea, greu de numit fotbaliști. Mă uit pe caseta meciului... ce-i aia Chipciu? A jucat ăsta? Pe bune? Io nici nu cred că-i real, sună mai degrabă a spray de țânțari”, spune indignat selecționerul Farrugia. 

Maltezii afirmă că dacă voiau un meci demonstrativ în care să-i învețe ceva fotbal pe unii mai sărmani ca ei, ar fi preferat o deplasare în Rwanda sau Namibia, unde măcar ar fi făcut și ceva acțiuni caritabile pentru băștinași. Unii jucători spun însă că în ciuda acestei jigniri, și-au păstrat bunul simț și nu i-au tratat pe români de sus, ci de foarte sus, pentru a respecta diferența de valoare. „Cred că de-asta am și pierdut – când au văzut pe cine au în față, jucătorii mei s-au relaxat, crezându-se din start câștigători. Oricum, ce onoare am fi avut să batem niște adunați de prin spatele blocului?”, spune Farrugia demn, printre mai multe izbucniri în râs.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Harald | Monday, 09.09.2019 14:54 Sport

National Cinematografic