Manchester United a transferat un jucător cu trei picioare

Ganezul Asamoah Appofan, cea mai nouă achiziție a clubului Manchester United, este singurul fotbalist cu trei picioare din Premier League. Englezii au plătit o sumă record pentru atacantul de culoare, însă managerul Alex Ferguson e convins că investiția a meritat.

“Este un jucător masiv, pe care nu-l poți opri nici măcar prin fault. Are viteză, știe să dribleze și șutează foarte bine cu piciorul din mijloc. Ne-a impresionat însă când am văzut cât de mult iubește clubul Manchester United. Auzind că vrem să-l transferăm, nici n-a mai stat să negocieze salariul. A zis că vine la Manchester și în două picioare.”

Fotbaliștii de la Oțelul, care urmează să joace cu Manchester United în grupele Champions League, sunt impresionați de calitățile lui Appofan, dar nu se tem de meciul cu englezii.

“Manchester United nu ne sperie. De ce să pornim cu a doua șansă? Ce, jucătorii lui Manchester nu au tot două picioare, cu excepția lui Appofan, care are trei? Iar de la trei la două picioare nici măcar nu-i o diferență așa de mare. E o diferență de un singur picior. Ce mai e un picior în ziua de azi, raportat la câte picioare sunt într-o echipă de fotbal?” a declarat, cu o siguranță ieșită din comun, atacantul gălățean Marius Pena.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
15 septembrie 2011 00:05

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult