Maratonul sexual, cea mai nouă probă olimpică

Comitetul Olimpic Internaţional (COI) a anunţat azi că, începând cu JO din 2012, de la Londra, vom putea asista, dacă nu suntem prea pudici, la o nouă probă: cea de maraton sexual. Întrecerea va curpinde trei secţiuni:una mixtă, una pentru homosexuali şi una pentru lesbiene. Nu vrem să facem discriminări sexuale, ar fi culmea, dorinţa noastră e să mulţumim pe toată lumea. Sper ca sportivii să fie satisfăcuţi de organizare şi nu numai, dacă înţelegeţi ce vreau să spun,” a declarat unul dintre membrii COI.

 

Atleţii care se pregătesc pentru această probă au fost foarte încântaţi de veste, au juisat chiar. Mulţi se plâng că în ţările lor de origine nu pot practica sexul la un nivel profesionist, în special din cauza legislaţiei.

Există unele cluburi de amatori, nişte site-uri de swingeri, dar nimic serios. E greu să câştigi bani, să trăieşti din asta”, s-a plâns sportiva româncă Sexy Brăileanca.

 

Atleţii sunt nemulţumiţi şi din cauză că o grămadă din banii lor se duc pe echipamente şi pe o alimentaţie corespunzătoare. Americanca Pussy Dickinson susţine că tot ce câştigă din sex cheltuieşte pe lubrifiante, prezervative, dildo-uri şi bile anale. Practic, abia mai are ce să bage în gură. Soţul ei e, în schimb, ceva mai norocos, întrucât are ce să pună pe masă. Mai exact, pe ea, însă nu mereu au chef de sex în bucătărie.

 

Poate acum o să începem şi noi să încasăm bani serioşi din performanţa pe care o facem, şi-a exprimat speranţa Pussy Dickinson. Ştiu că oamenii vor să vină să ne vadă, însă nimeni nu s-a gândit până acum să organizeze competiţii care să permită acest lucru.”

 

Dopajul este o altă problemă cu care se confruntă acest sport. Mulţi atleţi trecuţi de o anumită vârstă vor să-şi continue cariera, deşi nu mai pot. Pentru asta, ei iau medicamente speciale, care îţi măresc rezistenţa, te întăresc.

 

“La noi, la români, se spune că Mutu fute pământul, dar cine ştie ce substanţe interzise ia ca să ajungă la o astfel de performanţă,” a declarat un oficial din cadrul Comitetului Olimpic Român.

 

Pentru cine nu e familiarizat cu istoricul probei de maraton sexual, aceasta provine din antichitate, când grecii le-au tras-o perşilor rău de tot în bătălia de la Maraton.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
25 februarie 2010 10:24

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult