Marian Iancu, disperat că femeile nu acceptă să-i sugă burta

Marian Iancu s-a plâns într-un interviu că îi e din ce în ce mai greu să găsească o femeie care să-i sugă burta. Deşi din punctul său de vedere suptul burţii este un gest cât se poate de firesc, Iancu spune că mentalităţile învechite ale unora îl împiedică să-şi ofere constant această mică plăcere.

„Din cauza unor mici probleme de greutate, îmi vine foarte greu să-mi sug singur burta. Credeţi-mă, dacă aş putea, aş face-o. Dar nu pot. Aşa că singura mea şansă să mi se sugă burta este să apelez la femei. Foarte puţine însă acceptă s-o facă”, s-a plâns bossul Timişoarei.

Iancu spune că de multe ori stă cu burta nesuptă cu săptămânile, fapt care îi dăunează imaginii publice. Mai mult, Iancu se plânge că de multe ori e nevoit să dea bani unei femei ca să-i fie suptă burta, motiv pentru care bugetul echipei de fotbal pe care o conduce are de suferit.

Patronul Timişoarei a adăugat că nu-i nici o ruşine pentru un bărbat să i se sugă burta: „Toţi bărbaţii vor să li se sugă burta, numai că unii nu recunosc. E un gest firesc, nu mi-e ruşine să recunosc că îmi face plăcere să mi se sugă burta”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
22 iunie 2011 12:26

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult