Marian Iancu este dependent de sex

Patronul clublului FC Timişoara, Marian Iancu, a anunţat că este dependent de sex. El susţine că nu suportă să treacă o zi fără să întreţină raporturi sexuale animalice cu o femeie. Iancu nu crede că există vreun tratament pentru afecţiunea de care suferă, dar se bucură că, de bine, de rău, are destul trecere la femei încât să-şi ia medicamentul la timp.

Marian Iancu a descoperit că are o sexualitate exacerbată încă de pe vremea când era relativ uşor ca un fulg, cântărind doar 130 de kilograme. Cu silueta lui relativ filiformă faţă de ce are acum, Iancu frângea, la propriu, inimile tuturor femeilor pe care le cunoştea. Uneori rupea şi oase, dacă nu se aşeza cum trebuie.

Odată cu trecerea timpului, apetitul sexual al lui Iancu nu a scăzut, ci, dimpotrivă, a rămas neschimbat. Deşi cântăreşte mai mult decât primul 11 al Timişoarei şi, gravitaţional vorbind, are tot ce-i trebuie pentru a atrage sateliţi naturali, Marian Iancu se bucură de sex la fel de compulsiv ca în tinereţe.

El mărturiseşte că nevoia de a se iubi cu o femeie apare de multe ori în cele mai nepotrivite momente. Pentru că dorinţa lui de a face sex este de o intensitate nemaiîntâlnită în regnul animal, Iancu trebuie să o satisfacă imediat, cu prima tânără pe care o poate seduce. Din păcate, nu mereu găseşte o femeie prin preajmă, iar în astfel de cazuri îşi potoleşte pofta de sex cu Valentin Velcea, secundul echipei.

Deşi masturbarea compulsivă este un simptom al dependenţei de sex, Iancu susţine că problema asta l-a ocolit. El a precizat că nu s-a masturbat niciodată, întrucât nu are mobilitatea necesară. Mai exact, pentru a ajunge la zona înghinală, Iancu trebuie să-şi ridice burta cu ambele mâini şi nu-i mai rămâne niciuna pentru autogratificare.

Marian Iancu: “Nu văd, totuşi, de ce m-aş masturba. Mulţi spun că o masturbare, la timpul ei, face cât zece femei. Ei bine, eu pot oricând să agăţ unsprezece femei, ca să am parte de ceva mai bun.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
14 noiembrie 2010 12:04

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult