Marian Iancu, găsit dopat cu pastile pentru slăbit

După telenovela Mutu, un nou scandal de dopaj planează asupra fotbalului românesc. Patronul clubului FC Timişoara, Marian Iancu, a fost găsit dopat cu sibutramină. Testele făcute la finalul partidei amicale cu chinezii de la Shang Dong  atestă că finanţatorul bănăţenilor a consumat substanţe interzise. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-2, iar Iancu a intrat în teren în a două repriză, furios că arbitrul nu a sancţionat în niciun fel un fault dur la Bourceanu.

“Sincer, nu cred că domnul Iancu s-a îndopat în cunoştinţă de cauză”, a declarat preşedintele timişorenilor, Constantin Chivorchian, dupa aflarea rezultatelor de laborator. “Tribunalul sportiv ar trebui să ţină cont de acest lucru şi să-i dea o pedeapsă rezonabilă. Pe domnul Iancu nu pot să-l ţii suspendat prea mult timp.”

Marian Iancu spune că încă de la juniori băga o mulţime de substanţe în el, dar toate regulamentare, majoritatea lipide şi glucide.

“Este prima oară când aud că sunt îndopat. Mi-a azi dimineaţă medicul, sunt şocat să aflu asta”, a declarat Iancu, vizibil luat pe sus, ca să zic aşa, de ultimele veşti.

Substanţa pe care a consumat-o Iancu are ca efect eliminarea senzaţiei de foame, motiv pentru care se foloseşte în special în tratarea obezităţii. Probabil vă întrebaţi de ce ar lua Marian Iancu aşa ceva. Contactat de TNR, Nicu Gheară are un posibil răspuns:

“Îl cunosc de mult timp pe domnul Iancu, e obsedat de propria greutate. Dacă are 50 de kilograme în plus, deja nu se mai simte sigur pe el, abia se mai ridică de pe scaun, începe să gâfâie.”

Marian Iancu riscă o sancţiune severă, deoarece nu este la prima abatere. În urmă cu cinci ani, patronul timişorenilor a fost găsit îndopat cu caltaboşi, în compania unor dame de moravuri uşoare, chiar foarte uşoare în comparaţie cu el.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
2 februarie 2010 08:30

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult