Mărinimie! De ziua numelui său, George Copos le-a oferit jucătorilor rapidişti câte-o grisină

De Sfântul Gheorghe, patronul Rapidului şi-a surprins plăcut jucătorii, după ce a apărut la antrenamente cu o pungă întreagă de grisine. Mărinimos, Copos le-a oferit câte o grisină întreagă fiecărui jucător, nu sferturi de grisină ca în anii precedenţi. „Performanţa nu se poate obţine pe stomacul gol”, şi-a motivat gestul patronul rapidist.

Totuşi, Copos a ţinut să precizeze că va scădea contravaloarea grisinelor din datoriile pe care clubul Rapid le are către jucători. „Da, este adevărat, toţi jucătorii am semnat o hârtie prin care renunţam la câte 100 de lei din restanţe, că atât ar costa o grisină. Ştim că suma e umflată, dar la ce foame avem în noi n-am avut încotro şi am semnat”, a confirmat unul din jucătorii Rapidului.

Se pare că pentru diseară Copos mai are o surpriză pentru jucători. El a promis că-i va băga prin spate la cheful dat de Gigi Becali de ziua numelui. „Acolo va fi mâncare adevărată, cât să vă ajungă până la finalul acestui campionat. Să nu ziceţi că nu îmi pasă de voi”, le-a transmis patronul rapidist jucătorilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
23 aprilie 2013 15:30

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult