Meci de polo degenerat, după ce un jucător şi-a dat slipul jos ca să sărbătorească marcarea unui gol

Actele de huliganism au ajuns şi în bazinele de polo. Un meci din liga internă a fost întrerupt de arbitru ca urmare a violenţelor produse de spectatorii din tribune. Primele incidente au avut loc în minutul 8, după ce un fan aflat sub influenţa băuturilor răcoritoare a intrat complet dezbrăcat în apă.

scandal_la_un_meci_de_poloActele de huliganism au ajuns şi în bazinele de polo. Un meci din liga internă a fost întrerupt de arbitru înainte de terminarea timpului regulamentar, ca urmare a violenţelor produse de spectatorii din tribune. Primele incidente au avut loc în minutul 8, după ce un fan aflat sub influenţa băuturilor răcoritoare a intrat complet dezbrăcat în apă. Însă, după 2 minute fanul înfierbântat a fost scos de poliţişti în afara suprafeţei de joc iar meciul s-a reluat. Nimic nu anunţa însă ceea ce va urma.

Totul a degenerat în momentul în care oaspeţii au preluat conducerea pe tabelă. Imediat după ce marcatorul golului şi-a dat slipul jos pentru a sărbători reuşita, spectatorii prezenţi în tribune au luat foc. Unii au sărit în bazin şi s-au luat la bătaie cu arbitrii şi poloiştii oaspeţi, în timp ce ultraşii rămaşi în tribune au aruncat cu torţe în apă, preponderent înspre adversari.

Antrenorul oaspeţilor spune că actele huliganilor au fost puse la cale chiar de oficialii clubului gazdă, care au apelat la multe alte tertipuri pentru a strica spectacolul. “În viaţa mea nu am întâlnit aşa ceva, gazdele au făcut orice pentru a ucide spectacolul poloistic. Începând cu huliganii din tribune şi terminând cu jucătorii echipei gazdă. Jucătorii mei mi-au povestit că poloiştii adverşi au făcut inclusiv pipi în apă, ceea ce mi se pare inadmisibil. Suprafaţa de joc a fost pur şi simplu impracticabilă, aşa condiţii nu mai există decât în campionatele săteşti de polo” a declarat furios acesta.

Jucătorii mei se antrenează în jacuzzi, nu pe coclauri, ca amărâţii ăştia. Am auzit că au udat suprafaţa de joc înainte de meci, tocmai pentru a ne încurca, pentru că noi avem jucători mult mai tehnici decât ei. Probabil clubul gazdă se scufundă şi au mizat foarte mulţi bani pe partida asta la pariuri, sperând să iasă astfel la liman. Altfel nu-mi explic faptele la care au recurs” şi-a încheiat antrenorul oaspeţilor tirada.

Din cauza incidentelor, jucătorii au renunţat la tradiţionalul schimb de slipuri de la finalul partidei. La fel, fanii oaspeţi, care sperau ca la finalul meciului idolii lor să le arunce slipurile în tribune, au părăsit sala afişând nişte feţe plouate.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
6 mai 2010 22:00
Citește mai mult despre: huligan meci polo scandal suporteri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult