Suntem din nou pe harta marelui fotbal. FC Voinţa Saelele din Teleorman, echipă din liga a treia, deţinută de Liviu Dragnea prin interpuşi, va juca un amical cu FC Corupçao Fortaleza, o echipă mică, dar de viitor, deţinută de acelaşi infractor teleormănean, condamnat penal definitiv.vointa_corrupcao.jpg

‘Va fi un meci echilibrat, vor juca 11 contra 11, deşi în România FC Voinţa Saelele va avea dreptul de a juca în 13 jucători, conform unei ordonanţe de urgenţă. În premieră, în România vom vedea formatul de joc 4-4-4, mult superior clasicului 4-4-2”, a punctat Cornel Dinu.

Partida va avea loc pe Naţional Arena şi nu este exclus ca Dragnea să încerce să vândă meciul, fie într-un sens, fie în altul, ca să mai spele nişte bani. Jucătorii de la FC Corupçao sunt în cantonament în Teleorman de o săptămână, dar se plâng că până acum au fost duşi de patron să vadă câteva ferme de porci, unde Dragnea le-a zis: “Ori jucaţi bine, ori vă transfer aici”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 10.08.2017 15:56 Sport

National Cinematografic