Meciul cu Franța, anulat! Jucătorii noștri și-au făcut deja selfie-uri la Euro și s-au întors acasă

Așteptat cu maxim interes de microbiștii români, meciul de deschidere de la Euro 2016, Franța-România, nu va mai avea loc diseară, așa cum era programat. Asta pentru că jucătorii Naționalei și-au făcut deja suficiente selfie-uri în Franța și s-au întors, mulțumiți, în țară.

”Păi nici măcar mama nu mă consideră fotbalist, de unde să știu că eu am fost dus în Franța ca să joc la Campionatul European?”, a reacționat Chipciu când a fost întrebat ce caută în țară. ”Eu am crezut că e o simplă vacanță, că s-a terminat campionatul din țară și ne mai relaxăm și noi puțin.”

Se pare că singurul care încă se mai află în Franța este selecționerul Anghel Iordănescu, dar acesta este senil și nu-și mai amintește de ce se află acolo. În plus, el este convins că azi începe turneul mondial din 1998, nu cel european din 2016.

E însă posibil ca dezertarea jucătorilor Naționalei să se dovedească până la urmă benefică. În cel mai rău caz pierdem doar cu 3-0, dar există și un scenariu optimist: șefii din FRF spun că vor forma rapid o Națională din suporterii aflați în Franța, ceea ce practic înseamnă că diseară chiar avem o șansă cu echipa gazdă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
10 iunie 2016 16:42
Citește mai mult despre: euro 2016 Nationala Selfie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult