Meciul Simonei se anulează, că Serena era Martin Lawrence costumat în Big Momma

Răsturnare de situație și scandal teribil în tenis, în primul Grand Slam al anului, unde meciul dintre Simona Halep și Serena Williams a fost anulat pe motive tehnice. Aparent, organizatorii competiției au descoperit că Serena nici n-a participat la turneu, persoana de pe teren fiind actorul american Martin Lawrence, costumat în Big Momma, rolul care l-a făcut celebru.

„Acesta interpreta rolul unui agent FBI care trebuie să activeze sub acoperire în lumea coruptă a tenisului feminin pentru a destructura o rețea de traficanți de steroizi. Bănuiesc că ați observat cum majoritatea campioanelor de tenis au mai multă masă musculară decât un haterofil, există bănuiala că e de la steroizi, dar n-aveți nicio dovadă!”, a declarat un arbitru al turneului. 

Ancheta este în plină desfășurare pentru că se bănuiește că nici sora Serenei, Venus Williams, nu e ceea ce pare a fi existând suspiciuni că ar fi vorba de actorul american Tyler Perry, costumat în rolul care l-a făcut celebru, adică Madeea. Totodată și Simona Halep va fi testată pentru a se afla dacă nu cumva este interpretată de un actor român musculos, cum ar fi Șerban Pavlu, pentru că vorbește engleza cu un accent absolut atroce, pe care numai la UNATC poți să-l înveți.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

21 ianuarie 2019 15:03
Citește mai mult despre: Halep Serena tenis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult