Medalie de aur pentru echipa feminină de spa a României

Selecţionata de spa a României a făcut o figură bună la Campionatul European de Spa din Suedia. Fetele noastre au reuşit să învingă în finală echipa Finlandei, o echipă cu un palmares mult mai bun. Elevele lui Mircea Palmeş au dat tot ce aveau ele mai bun, ceea ce le-a adus un succes palpabil.

La individual, Mariana Jeni s-a clasat pe locul doi la proba de aşezat pietre calde pe spinare, fiind surclasată doar de o sportivă din Republica Moldova, care mai lucrează şi ca zidar în Tiraspol. La proba de frecţie cu spirt, senioara nostră Tanti Smaranda s-a impus încă de la începutul partidei, fiind ajutată şi de soţul ei, nea Mihai, care ştia exact cum să stea la frecat.

Echipa nostră a obţinut medalii și la alte probe speciale, care necesită o tehnică aparte: trei medalii de aur la frecat degete scrântite, două medalii la vână sucită şi patru medalii de aur la tras de aplecate. La proba de relaxare-viteză, fetele noastre au obţinut o victorie nesperată în faţa Ucrainei, relaxându-şi clienţii cu trei secunde mai rapid decât adversarele lor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
26 octombrie 2011 06:10

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult