Medicii avertizează: Șoșoacă ar putea plezni de sănătate în orice moment!

Senatoarea Diana Șoșoacă a afirmat de câteva ori că poate vrea să meargă la sală dar medicii avertizează că totul trebuie să fie făcut cu măsură. Mai mulți specialiști chestionați pe subiect au spus că senatoarea ar putea plezni de la atâta sănătate în orice moment.

„Cu sănătatea și fitness-ul nu ne jucăm. Avem fără îndoială de a face cu o fanatică a fitnessului care dă pe dinafară de cât de mult sport a făcut și face în continuare. Se vede pe ea că împinge 180 de la piept și face geno cu cel puțin 100 de kile în spate, din care mare parte sunt ale ei”, spune Decebal Popescu, nutriționist și consultant fitness.

Specialiștii îi recomandă Dianei Șoșoacă să mai ia și niște pauze, pentru a da ocazia corpului să se regenereze, altfel riscă să fie suprasolicitat de la atâta sport. „Oamenii care sunt surmenați de la prea mult sport tind să aibă dificultăți de concentrare, papitații și irigare defectuasă a diverselor organe ale corpului, iar asta poate însemna numai vești rele”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
15 aprilie 2021 14:04

Alte articole

Vezi mai mult