Meme se bagă peste Reghe! Merge în vestiar şi le spune jucătorilor în ce poziţii să stea la duşuri

Fotbaliştii Stelei o acuză pe Meme Stoica că vine din ce în ce mai des în vestiar şi le spune ce să facă. Mai exact, imediat după meciuri, când intră la duşuri, jucătorii spun că vine Meme cu o cameră video şi, în timp ce îi filmează, le spune în ce poziţii trebuie să îşi facă duş.

„Aşa, apleacă-te Tănase, că face bine la spate!”, „Chipciule, cu faţa la mine, să te am pe cameră”, sau „Gardoş, nu aşa se marchează, ia-l pe piept şi propteşte-l, să nu mişte!” sunt doar câteva din indicaţiile pe care Meme Stoica le dă la vestiar, în timpul duşului. Asta deşi, în mod normal, de indicaţii la vestiar ar trebui să se ocupe Reghecampf.

„Nu e nimic anormal în ceea ce fac”, se apară Meme Stoica. „Camera de filmat este pentru studiu personal, să identific mai uşor unde greşesc jucătorii Stelei. Doar cineva înapoiat, fără viziune, nu realizează că filmarea jucătorilor la duşuri este o practică esenţială în fotbalul modern.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
18 februarie 2014 10:02

Alte articole

Vezi mai mult