Meme Stoica a acceptat o ofertă extrem de bănoasă din partea unui rapidist de a-i duce gunoiul

Mihai Stoica a explicat într-o conferinţă de presă de ce n-a mai apărut în ultimul timp la meciurile Stelei. Managerul echipei din Ghencea neagă că Gigi Becali l-ar fi trecut pe linie moartă, deoarece nimeni nu şi-ar permite aşa ceva. El a amintit că este un tip orgolios, care-şi cunoaşte valoarea şi nu se lasă călcat în picioare.

“Duşmanii mei s-au grăbit să se bucure, dar îi anunţ că n-au de ce. Am fost foarte ocupat în ultimul timp pentru că mi-am mai luat un job. De săptămâna trecută lucrez şi pentru un domn, la care fac curat prin casă şi duc gunoiul. Întâmplător, este un suporter rapidist, dar nu vreau să amestec lucrurile. Una-i una şi alta-i alta. Am primit de la el o ofertă care nu se refuză şi am acceptat. E o ocazie cu care nu te mai întâlneşti.”

Meme Stoica a mai spus că, deşi nu e foarte încântat de condiţiile de lucru, caută să-şi facă datoria, ca un adevărat profesionist.

“Mi-am creat o reputaţie în fotbalul românesc şi o să-mi duc contractul la capăt în orice condiţii. Nu-mi pasă că mai vine acasă cu galeria Rapidului şi mă înjură în timp ce şterg praful de pe televizor. Când se îmbată, mă mai pune să-l şterg la fund, dar vă asigur că se merită, ca bani.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
4 mai 2011 12:19

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult