Meme Stoica are dreptul să muncească în afara închisorii! Va presta zilnic 4 ore pe Centură

Vești excelente pentru Meme Stoica. După zeci de cereri refuzate, conducerea penitenciarului Rahova a acceptat într-un final să-l lase pe fostul manager al Stelei să muncească în afara închisorii. Astfel, Meme Stoica va putea presta zilnic 4 ore pe Centura Bucureștiului.

”Simt că viața are din nou sens”, exultă Meme Stoica. ”Sunt doar 4 ore pe zi, și nici măcar noaptea, când șansele să fii abordat sunt mai mari, dar nu mă pot declara nemulțumit. Mai ales că mă ajută foarte mult Anamaria Prodan, ea e veche pe Centură și știe o grămadă de trucuri rin care să leiei fața concrentelor de aici.”

Prezența lui Meme Stoica pe Centură le deranjează însă pe celelalte prestatoare de servicii din zonă. Asta pentru că Meme, având statut de deținut, nu are voie să ceară bani pentru serviciile sale. ”Strică piața, uneori e coadă la el, iar la noi nu vine nimeni. Nu e normal s-o facă pe gratis, nu așa se face prostituția”, acuză o centuristă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
17 aprilie 2014 13:04

Alte articole

Vezi mai mult