Meme Stoica, dărâmat după eliminare: „Îmi vine să mă închid într-o celulă şi să nu mai ies cu anii”

Cel mai afectat stelist după eliminarea din Europa League este, cu siguranţă, Meme Stoica. Acesta a postat un mesaj tulburător pe Facebook,: „Seară neagră! Îmi vine să mă închid într-o celulă şi să nu mai ies cu anii! Chiar mă gândesc serios s-o fac. Iar activitatea mea de la club o s-o las pe mâna lui Mache, o cunosc foarte bine şi am mare încredere în ea.”

În doar 3 ore de la postare, mesajul lui Meme Stoica a strâns peste 36.000 de Like-uri şi peste 1.000 de mesaje. Majoritatea celor care au comentat sunt în asentimentul managerului stelist şi l-au încurajat să se retragă cât mai repede într-o celulă. A comentat chiar şi Mache, care i-a mulţumit pentru încredere şi i-a promis că îl sună după ce termină videochatul în care se află.

Într-o altă postare, Meme Stoica l-a atacat voalat pe patronul Gigi Becali, insinuând că acesta ar fi lăsat echipa la greu. „De data asta nu a mai funcţionat filiera Gigi-Argăseală-Mache-Meme-Reghe! Indicaţiile tactice se dau mult mai uşor când stai în lojă şi îl ai pe Argăseală langă tine, decât dacă eşti doar cu Luţu şi măgarul pe Muntele Athos.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
15 martie 2013 19:14

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult