Meme Stoica, dărâmat după eliminare: „Îmi vine să mă închid într-o celulă şi să nu mai ies cu anii”

Cel mai afectat stelist după eliminarea din Europa League este, cu siguranţă, Meme Stoica. Acesta a postat un mesaj tulburător pe Facebook,: „Seară neagră! Îmi vine să mă închid într-o celulă şi să nu mai ies cu anii! Chiar mă gândesc serios s-o fac. Iar activitatea mea de la club o s-o las pe mâna lui Mache, o cunosc foarte bine şi am mare încredere în ea.”

În doar 3 ore de la postare, mesajul lui Meme Stoica a strâns peste 36.000 de Like-uri şi peste 1.000 de mesaje. Majoritatea celor care au comentat sunt în asentimentul managerului stelist şi l-au încurajat să se retragă cât mai repede într-o celulă. A comentat chiar şi Mache, care i-a mulţumit pentru încredere şi i-a promis că îl sună după ce termină videochatul în care se află.

Într-o altă postare, Meme Stoica l-a atacat voalat pe patronul Gigi Becali, insinuând că acesta ar fi lăsat echipa la greu. „De data asta nu a mai funcţionat filiera Gigi-Argăseală-Mache-Meme-Reghe! Indicaţiile tactice se dau mult mai uşor când stai în lojă şi îl ai pe Argăseală langă tine, decât dacă eşti doar cu Luţu şi măgarul pe Muntele Athos.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
15 martie 2013 19:03

Alte articole

Vezi mai mult