Meme Stoica, dezamăgită de dinamovişti: „Deşi i-am înjurat, nu m-au abuzat sexual, cum îmi doream”

Deşi s-a ales cu o sticlă de apă în cap de la dinamovişti, pe chipul lui Meme Stoica se putea citi azi dezamăgirea. Aceasta i-ar fi provocat şi înjurat pe dinamovişti nu pentru că e mândră de rezultatele Stelei din ultimele întâlniri directe, ci din motive strict egoiste: Meme îşi dorea să fie, măcar pentru o seară, „fetiţa” dinamoviştilor.

„Visam să fiu abuzată sexual de dinamovişti, fie de cei din conducere, fie de suporteri, dar toţi sunt nişte pămpălăi”, a acuzat Meme. „În loc să fiu violată cu bestialitate, atât oral, cât mai ales anal, ei m-au lovit cu o sticlă în cap. E ca şi cum i-aş fi înjurat degeaba, chiar nu ştiu ce ar trebui să le spun ca să mă abuzeze odată sexual.”

Din cauza lipsei de reacţie a dinamoviştilor, Meme spune că a avut parte de o nouă noapte tristă. „Iarăşi am dormit singurică :((”, a scris Meme în această dimineaţă pe Facebook. „Noroc cu prietenul meu de nădejde, vibratorul, fără el nici nu ştiu cum aş fi trecut peste noapte. Ruşine, dinamoviştilor!”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
12 august 2013 09:08

Alte articole

Vezi mai mult