Meme Stoica nu a avut niciodată probleme cu erecţia: “Totul e să nu ai penis”

Meme Stoica, cunoscuta manageră de la Steaua, a scos la iveală soluţia pentru toţi bărbaţii care se confruntă cu probleme erectile. Cârpa preferată de şters pe jos a lui Gigi Becali spune că secretul unei vieţi sexuale sănătoase este să nu ai penis. “Dacă nu ai penis, e aproape imposibil să ai probleme cu erecţia, vă spun din proprie experienţă. E de departe o soluţie mult mai eficientă decât medicamentele sau alte remedii de acest gen”, a declarat Meme.

Ea are şi o recomandare pentru ghinioniştii care s-au născut cu penis. “Recomand bărbaţilor care vor să scape definitiv de problemele erectile să se adreseze doctorului Ciomu. Dânsul deţine un tratament miraculos, pe care m-a rugat să nu-l dezvălui”, a mai adăugat Meme.

Aceasta a renunţat la penis încă din copilărie. “M-am născut femeie în corp de bărbat. Am observat asta de când eram mică şi mă jucam cu păpuşile sau făceam pipi aşezându-mă pe vine şi nu înţelegeam de ce râd ceilalţi băieţi de mine. Mă încurca, era un organ în plus. După cum ştiţi, femeile nu au penis, am vrut să intru şi eu în rândul lor”, spune femeia de fotbal.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
18 decembrie 2013 14:49

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult