Meme Stoica, revoltată că nu a fost lăsată să-i facă o vizită conjugală lui Gigi Becali

Meme Stoica este supărată foc, după ce directorul penitenciarului Rahova a refuzat s-o lase în vizită conjugală la Gigi Becali. „Dacă am sânii mici, asta nu înseamnă că eu nu pot să-i ofer domnului Becali ceea ce are nevoie. Sunt dispusă să particip la un concurs de frumuseţe alături de toţi deţinuţii din Rahova, vă asigur că voi fi prima şi la frumuseţe, şi la feminitate”, a tunat Meme.

Aceasta l-a acuzat pe directorul de la Rahova că e un om fără suflet. „M-a refuzat, deşi mi-am luat rochiţa de sexy-menajeră, m-am rujat, fardat şi epilat în zonele intime. Ori e gelos, ori e pe invers şi îi plac femeile cu sâni, altfel nu-mi explic refuzul lui. Am reuşit totuşi să-i strecor lui Gigi în celulă o poză cu mine într-o ipostază provocatoare, măcar atât să fac şi eu pentru el.”

Totuşi, Meme Stoica nu renunţă la visul ei, acela de a obţine o vizită conjugală la Rahova. „Directorul mai are timp până la sfârşitul săptămânii să-şi revizuiască atitudinea faţă de mine. În caz contrar, o să-l târăsc prin tribunale. Acum mă scuzaţi, mi-am zgâriat oja când am dat cu pumnul în masă, mă grăbesc la salon, să-mi refac unghiile”, a spus Meme în faţa camerelor de filmat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
30 mai 2013 07:48

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult