Meme Stoica şi-a actualizat profilul de Facebook: „In a relationship!”

De o singură noapte a avut nevoie Meme Stoica ca să îşi găsească un suflet pereche. În această dimineaţă managerul Stelei şi-a actualizat profilul de Facebook, precizând că se află „in a relationship”. Meme Stoica n-a precizat însă dacă se află „in a relationship” cu mai mulţi sau doar cu un singur deţinut.

„Îmi cer scuze pentru reacţia de ieri, când am acuzat justiţia din România. Acum îmi dau seama că, de fapt, mi s-a făcut un mare bine. Mulţumesc, România!”, a scris Meme Stoica pe Facebook. „Slavă Domnului că există şi săpun lichid!”, a mai scris el într-o altă postare.

Internauţii sunt încântaţi de noua relaţie a lui Meme Stoica, dovadă în acest sens fiind numărul mare de Like-uri pe care le-a primit statusul său de pe Facebook. Mai mult, majoritatea i-au urat să se bucure cât mai des posibil de relaţia cu noul său partener şi să petreacă alături de el cât mai mulţi ani posibil.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
5 martie 2014 10:03

Alte articole

Vezi mai mult