Cei ce simt nevoia de niște adrenalină pentru că e cam friguț în casă au acum ocazia să să-și încălzească venele cu niște palpitante pariuri sportive. Mai multe case de pariuri din București au început deja să ofere posibilitatea de a juca și pe temperatura caloriferelor din diferite cartiere ale Bucureștiului.

rabet_pariuri.jpg

„Poți să joci, să zicem, cu handicap asiatic, la zero. Dacă e zero în calorifer ți se returnează banii, dacă e peste zero, câștigi tu. Dublezi șansele dacă pariezi pe două cartiere, gen Balta Alba și Titan, alegi o zi și pui temperatura câștigătoare”, a declarat Robert Vlad, manager al lanțului de case de pariuri „Bet&Cry - Colentina Impex Prod”.

Cote mari sunt pentru căldură în Drumul Taberei, unde pentru fiecare leu pariat puteți câștiga 3 sau Dristor, unde se poate paria inclusiv pe apă caldă, că nici de-aia nu au, și pentru fiecare leu partiat puteți câștiga cinci lei. Autoritățile fac apel la populație că, dacă tot câștigă bani la pariuri, să mai plătească și întreținerea, că și de-aia e RADET-ul în faliment. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 25.11.2019 16:27 Sport

National Cinematografic