Messi caută chirie. În Militari s-a umplut de anunțuri: „Garsonieră la 5 minute de PSG”

Nici n-a plecat bine de la Barcelona că e asaltat de oferte… imobiliare! La scurt timp după ce a anunţat că îşi caută o casă în Paris, Lionel Messi a fost contactat de zeci de agenţi imobiliari din Bucureşti, care promit că garsonierele pe care le vând ei în Militari sunt la „doar 5 minute” de Parc des Princes.

„Boss, uite aici, garsonieră în Militari Lux Forest Lake Residence, 16 metri pătraţi, aproape dă Auchan şi dă staţia lu’ preorăşenescu’ de Chiajna. Nu faci dăcât 5, hai 7, maximum 10 minute până la stadionu’ lu’ PSG, să moară Gibilan şi Gibilica, mers lejer pe jos, că eşti băiat tânăr, sportiv”, i-a scris lui Messi un cetăţean care se recomandă ca „GigyImobiliarePremium” pe OLX.

„De ce crezi că Militariu’ se cheamă micul Paris, şefuţule? Că e aproape de Paris, trăi-ţi-ar! Fără igrasie, nu pute ghena, aproape toate cărămizile la locu’ lor, 5 minute de PSG, 10 de Preciziei. Două sute de euro pe lună sau schimb cu iPhone şi o iei de tot”, i-a transmis fotbalistului un alt intermediar binevoitor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
18 august 2021 14:53
Citește mai mult despre: Messi Militari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult