Messi, în lacrimi, că nu-n fiecare zi pierzi un contract de 70 de milioane pe an

Cunoscutul fotbalist Lionel Messi de la echipa de fotbal cu piciorul FC Barcelona, din localitatea Barcelona din Spania trece în aceste momente printr-o tragedie personală greu de închipuit. În urma unor negocieri avute cu clubul la care a jucat mai toată viața lui a exista o neînțelegere la bani și nu i s-a extins contractul de muncă.

Tânărul Lionel Messi s-a prezentat, pe bună dreptate, absolut distrus la aflarea acestei vești, întrucât de negocierile contractuale s-au ocupat reprezentanții dânsului, nu el personal. Detaliile însă sunt îngrozitoare, aparent ar urma să piardă un salariu de 70 de milioane de euro pe an, o sumă imensă dacă e să calculăm câte mașini Lamborghini și-ar putea cumpăra din acești bani.

Singura șansă a acestui practicant al fotbalului, fără îndoială un talent imens, ca dovadă numeroasele premii în acest domeniu, este să se angajeze la o altă echipă de fotbal cu piciorul, unde trebuie să se mulțumească cu abia 30 de milioane de euro pe an, o mizerie. Din fericire mai are niște contracte de publicitate și mai adună de-acolo cel puțin 100 de milioane de euro pe an, altfel cu greu ar fi putut trece peste acest moment doborâtor emoțional din viața lui.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

9 august 2021 18:21
Citește mai mult despre: bani lacrimi Messi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult