Microbiştii speră la un rezultat favorabil, cu mulţi ani de condamnare, în Dosarul transferurilor

Optimism mare printre microbiştii din România. Indiferent de echipa de club pe care o susţin, azi toţi microbiştii sunt trup şi suflet alături de judecătorii care urmează să decidă dacă învinuiţii din “Dosarul transferurilor” primesc ani de închisoare cu executare.

“Sper la o decizie cu mulţi ani de închisoare”, spune un suporter bucureştean. “La fel cum golurile sunt sarea şi piperul unui meci de fotbal, aşa sunt şi anii de închisoare cu executare într-un proces îndreptat împotriva celor care au devalizat fotbalul românesc. Chiar dacă e frig afară, în caz de decizie favorabilă promit să fac baie la arteziana de la Universitate.”

Practic, echipa de judecători care va decide soarta fraţilor Becali, a lui Cristi Borcea, Meme Stoica sau George Copos, are şansa să devină echipa cu cei mai mulţi suporteri din România. “Dacă se dau ani grei cu executare, bucuria suporterilor va fi probabil chiar mai mare ca în 1994, când Naţionala condusă de Hagi a obţinut cea mai mare performanţă a fotbalului românesc la un campionat mondial”, este de părere Ovidiu Ioaniţoaia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
11 februarie 2013 13:20

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult