Mihaela Borcea: „Cristi a cumpărat meciuri doar pentru el, nu şi pentru mine”

Mihaela Borcea a acceptat să vorbească în exclusivitate pentru TNR despre motivul care a dus la divorţul său de Cristi Borcea. Deşi în presă s-a vehiculat că divorţul a fost cerut de Cristi, Mihaela infirmă această ipoteză.

„Vreau să clarific un lucru: eu, şi nu Cristi, am cerut divorţul! Motivul este foarte simplu: nu mai suportam lângă mine un om care cumpără zeci de meciuri şi nu-mi oferă măcar unul. N-am înţeles niciodată de ce a ţinut meciurile cumpărate doar pentru el. Doar n-o să le ia cu el în mormânt”, a spus Mihaela Borcea.

„Dacă, la partaj, voi obţine jumătate din meciurile pe care soţul meu le-a cumpărat în perioada cât am fost căsătoriţi, o să las clubul Dinamo fără trofee”, a ameninţat Mihaela.

Cristi Borcea a ţinut însă să-i liniştească pe fanii dinamovişti. „Am cumpărat multe meciuri, însă niciodată pe chitanţa sau factură. Meciurile cumpărate de mine nu vor face obiectul partajului. Dinamo va rămâne cu toate trofeele obţinute în mandatul meu”, a anunţat Borcea pe site-ul oficial al clubului Dinamo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
5 mai 2011 14:04

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult